Hayo Huizinga


 

Sinds 1994 heb ik mij in verschillende meditatie tradities bekwaamd. Verschillende langdurige retraites in zowel Nederland, Birma , Thailand en Engeland gevolgd. Met name de Mahasi methode uit het Theravada boeddhisme en uit de westerse soefi traditie zijn mij vertrouwd. Soms was ik ook tijdens langdurige retraites een boeddhistisch monnik; ingewijd door mijn Birmese leraar Sayadaw U Kundalay van het Saddamaransi Meditation Centre in Yangoon Myanmar.

Na een jarenlange beoefening op het theravada meditatiepad, ben ik door muziek onder andere op een soefipad van bevrijding beland en dat heeft de idee bevestigd dat alle spirituele beoefeningspaden een universele kern hebben en op verschillende manieren toegang geven tot verruiming van bewustzijn. Vanaf ongeveer 2009 leid ik het Inayatiya Platform, ben voorganger in vieringen en geef meditatieklassen in de geest van Hazrat Inayat Khan. Mijn huidige functie is Representant en gids binnen de Inayatiyya Orde Nederland en Vlaanderen. Ik ben benoemd door Pir Zia Inayat Khan onze huidige leraar. Sinds de zomer van 2022 ben ik hoofd van de Ziraat, 1 van de 7 concentraties binnen de Inayatiya, naast Carola Hakimah de Vries Robles , het hart. 

Mijn werk nu is het onderhoud van verschillende tuinen,  honden uitlaten, huisoppas en chaufferen. Hobby's zijn schilderen en klassiek zingen. Sinds 29 oktober 2019 ben ik met pensioen. Mijn werk vroeger was in de zorg. In 2023 word ik 70 jaar en ben ik gestopt met een aantal werkzaamheden.

Vooruitlopend op een mondiale doorlichting van ons economisch systeem, en uit een respectvolle levenshouding, ben ik veganist.


© 2019 Hayo Huizinga Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin