Hayo Huizinga


 

Sinds 1994 heb ik mij in verschillende meditatie tradities bekwaamt. Verschillende langdurige retraites in zowel Nederland, Birma , Thailand en Engeland gevolgd. Met name de Mahasi methode uit het Theravada boeddhisme en uit de westerse soefi traditie zijn mij vertrouwd. Soms was ik ook tijdens langdurige retraites een boeddhistisch monnik; ingewijd door mijn Birmese leraar Sayadaw U Kundalay van het Saddamaransi Meditation Centre in Yangoon Myanmar.

Na een jarenlange beoefening op het theravada meditatiepad, ben ik door muziek onder andere op een soefipad van bevrijding beland en dat heeft de idee bevestigd dat alle spirituele beoefeningspaden een universele kern hebben en op verschillende manieren toegang geven tot verruiming van bewustzijn.

Mijn werk nu is het onderhoud van verschillende tuinen,  honden uitlaten, huisoppas en chaufferen. Hobby's zijn schilderen en klassiek zingen. Sinds 29 oktober 2019 ben ik met pensioen. Mijn werk vroeger was in de zorg.

Vooruitlopend op een mondiale doorlichting van ons economisch systeem, en uit een respect,volle levenshouding, ben ik veganist.