Agenda 2021

Elke derde zondag ( behalve juli en augustus) van de maand een soefi viering in Centrum QI, Amsterdamseweg 43A  Amersfoort. Van 10.30 - 12.00 uur. 

Data 2021 :
19 sept: spreker Akbar Appels
17 okt: spreker Carola de Vries Robles
21 nov: spreker Monique (Rahima)van Hattem
19 dec: spreker Hayo Huizinga

Muziek wordt altijd verzorgd door Ellie Meijer: zang en gitaar en soms een duet met Hayo Huizinga.

Ook is er een kleine meditatiegroep die per agenda mogelijkheid bij elkaar komt op de maandagavonden.2021

Een kleine soeficursus in verrassingen en realisaties

Aan de ziel zijn oren gegeven om dingen te horen die de mind niet kan begrijpen - Rumi

Geef dat wij jou herkennen moge in al je heilige namen en vormen: Als Sita en Rama, als Radha en Krishna, als Parvati en Shiva als Mahaprajapati en Boeddha. Laat ons je kennen als Sarah, Hagar en Abraham, als Bilgis en Salomo, als Pourutshista en Zarathoestra, als Miriam en Mozes, als Maria en Jezus, als Khadija en Mohammed. En in veel meer namen en vormen, bekend en onbekend aan de wereld.- Uit het gebed Salawat

Korte inhoud

Hoe oude verhalen nieuwe betekenissen kunnen genereren:

Aan de hand van de hoofdpersonen uit de verschillende wereldreligies kunnen we ons altijd en opnieuw afstemmen op de verschillende kwaliteiten en betekenissen die verborgen zijn in hun verhalen. Door middel van allerlei oefeningen, meditaties en muziek kunnen we het spirituele soefi pad van bevrijding ontdekken door in ons zelf de paden van wijsheid, mededogen, zuiverheid, de wet, zelfopoffering, eenheid en onze eigen waarheid te ervaren en te leren belichamen.

Aanmelden

Voor kleinere groepen van ten hoogste 6 deelnemers in het komende najaar. Duur van deze cursus maximaal 8 dagdelen bijvoorbeeld 2 x per maand gedurende 3 maanden en data in overleg met de deelnemers. Locatie nog niet bekend.

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden, een donatie is welkom voor de te maken kosten van eventuele huur en koffie/thee en dergelijke..

Opgave

Informatie en opgave bij Hayo Huizinga, representant van de Inayatiyya's en centrumleider Inayatiya Platform Amersfoort. Mobiel 06-41343474 en/of mail naar hayohuizinga@kpnplanet.nl© 2019 Hayo Huizinga Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.