Aanbod

Elke week een avond mediteren door loop - en zitmeditatie te beoefenen, een hele dag, een heel weekend en een aantal dagen achtereen. De basis van deze meditatiemethodiek is de Mahasi style , afkomstig uit het Theravada Boeddhisme. Meditatieoefeningen uit andere tradities zullen ook aan bod komen ter ondersteuning en verruiming van je eigen perspectief op het leven. Groepen van minimaal 6 deelnemers genieten de voorkeur. Kosten op maandbasis en knipkaart - wordt vervolgd als ook de locatie. Graag opgeven middels het contactformulier.

Vanuit het westers universeel soefisme organiseren wij elke derde zondag een soefi viering, en binnenkort een kleine soeficursus over verrassingen en realisaties. Graag opgeven via het contactformulier.

Sinds 2019 ben ik benoemd tot representant en gids. Dat wil zeggen ik ben officieel gecertificeerd om geïnteresseerden weg wijs te maken en behulpzaam te zijn om op 's levens verwarrende wegen zich zelf tot kompas te maken op het soefipad van spirituele bevrijding. 

© 2019 Hayo Huizinga Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin